Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Jim Caviezel, glumac koji je igrao Isusa u ‘Pasiji’, usvojio dvoje kineske djece s rakom mozga

James-Caviezel

Hollywood - “Kažeš da si pro-life? Ok, znaš što? Ako doista vjeruješ u to što govoriš, usvoji dijete. Ali, dijete koje je bolesno i treba tvoju pomoć…”

Tako je jedan prijatelj hollywodskog glumca Jima Caviezela “izazvao” jednom prigodom umjetnika koji je poznat po ulozi Isusa u filmu Mela Gibsona “Pasija”, kao i po svojoj vjeri koju svjedoči u svim prigodama, pa i onima koje su nepovoljne za njega u liberalnom okruženju u kojem živi i radi.

Kada ga je čuo Caviezel je, prema vlastitom priznanju, bio užasnut ovim “izazovom”, ali je s vremenom postao siguran da Bog upravo to hoće od njega i njegove supruge Kerri. Par nije mogao imati dijete i već su razmišljali o posvajanju, ali sada su shvatili da će morati krenuti “težim putem”.

Njihovo prvo posvojeno dijete bio je mali Kinez Bo, s velikim tumorom na mozgu koji je bio vidljiv okom. Kada je bio beba, bio je ostavljen u vlaku i do svoje pete godine živio je u sirotištu. Kada ga je prvi put vidio, Caviezel je rekao da je osjetio nešto posebno.

“Vidio sam tu deformaciju na njegovoj glavi, ali potom sam ga pogledao u oči. Osjetio sam u srcu kao da me pita: Hoćeš li me voljeti”? – ispričao je Amerikanac u razgovoru za medije.

Drugo dijete koje je posvojio bila je djevojčica po imenu LeLe. U vrijeme kada su je upoznali, trebali su usvojiti malo novorođeno dijete koje je bilo potpuno zdravo, također iz Kine. Ali, shvatili su da će petogodišnjoj LeLe, koja je bolovala od raka mozga vidljivog golim okom biti puno teže, zapravo nemoguće, naći obitelj nego novorođenoj zdravoj bebi. Odlučili su tada dovesti LeLe u svoj dom. Osim Boa i LeLe posvojili su još jedno dijete iz Kine, zemlje poznate po zastrašujućem broju abortusa i napuštene djece.

Bo i LeLe su danas, nakon niza operacija, zdravi. Dječak danas pobjeđuje u gimanstičkim natjecanjima, a LeLe se bavi baletom. Za svoje su roditelje bili pravi blagosolov. Caviezel kaže kako su ga djeca promijenila nabolje, stvorila boljeg čovjeka od njega.

- Uvijek sam mislio – kada se odlučimo usvojiti djecu bit će to nešto drugačiji osjećaj od onog kada imaš biološko dijete. Ništa nije dalje od istine. Voliš ga potpuno jednako – ispričao je glumac koji inače često dolazi u Međugorje i smatra ga važnim za svoje obraćenje.

- Izabrali smo teži put. Upravo je to za mene vjera. Djela. Kao što je to činio dobri Samaritanac. Ne govorim to da istaknem sebe, nego da potaknem i druge da krenu tim putem – poručio je Jim Caviezel.

RPŽ/BN

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2