Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Preminuo glumac Dragan Nikolić

dragan gaga_nikolic

Legenda srbijanskog glumišta Dragan Gaga Nikolić preminuo je danas u 72. godini života nakon duge borbe s teškom bolešću. 

Nikolić je preminuo je jutros u bolnici u Beogradu. Dragan Nikolić je operiran u veljači 2015. godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centra. U svibnju mu se stanje pogoršalo i primljen je u Klinički centar u teškom stanju, ali su liječnici uspjeli spasiti mu život. Od tada je, uz manje prekide, bio na stalnom bolničkom liječenju. Rođen je 20. kolovoza 1943. godine u Beogradu. U 50 godina dugoj karijeri Dragan Nikolić ostvario je oko 180 uloga na filmu i televiziji, a najviše su mu ležali likovi mangupa.

Debitirao je kao vojni policajac 1964. u filmu Pravo stanje stvari Vladana Slijepčevića, a posljednji put pred kamerama se pojavio prošle godine u Montevideo, vidimo se, tumačeći predsjednika FIFA-e.

Svojom jedinstvenom glumačkom igrom, prividno bez napora, s velikom sugestivnošću i neponovljivim duhovnim šarmom udahnuo je život kultnim antiherojima među kojima su Džimi Barka, legendarni Flojd, neodoljivo simpatični Prle, šarmer Popaj, divlji Vlah-Alija, gradski vitez Urke...

- Nikolić je glumac bez koga se, poslije više od stotinu briljantno odigranih uloga, u kojima je pokazao da u njegovom izražajnom registru ima mjesta i za neznane nacionalne junake, romantične zavodnike s građanskim ili polugrađanskim pedigreom, likove sa sumnjivog vrha i nesumnjivog društvenog dna, ne može ni zamisliti domaća filmska i kazališna umjetnost - priopćio je Atelje 212. 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03