Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Od 11. ožujka hrvatski državljani u Švicarsku mogu s osobnom iskaznicom

osobna rh

Hrvatski državljani moći će putovati turistički u Švicarsku samo s važećom osobnom iskaznicom od narednog petka, priopćilo je hrvatsko Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

- Ministarstvo vanjskih i europskih poslova je u okviru rješavanja ukupnog statusa hrvatskih državljana u Švicarskoj postiglo sporazum o ukidanju obveze korištenja putovnica za turistička putovanja hrvatskih državljana, koji će stupiti na snagu 11. ožujka, a kojim se omogućuje hrvatskim državljanima koji putuju u turističke svrhe ostvarenje prava ulaska na teritorij Švicarske Konfederacije s važećom osobnom iskaznicom - navodi se u priopćenju i dodaje da navedeno pravo vrijedi za ulaske u trajanju do 90 dana u bilo kojem razdoblju od 180 dana godišnje.

Europska unija i Švicarska potpisale su jučer protokol kojim se međusobni sporazum o slobodi kretanja osoba proširuje i na Hrvatsku, čime je postignut prvi formalni korak u konačnom rješavanju statusa hrvatskih državljana u Švicarskoj, a koji proizlazi iz punopravnog članstva RH u EU.

MVEP je pozdravilo potpisivanje protokola i izraženu spremnost Švicarske za njegovu ratifikaciju bez odgode kao i odluku švicarskog ministarstva vanjskih poslova o ukidanju obveze korištenja putovnica za hrvatske državljane koji putuju u turističke svrhe, a koja je donesena na dan potpisivanja protokola, stoji u priopćenju.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03