Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Australija legalizirala uporabu marihuane u medicinske svrhe

australija marihuana

Australski parlament prošlog je tjedna izglasovao legalizaciju medicinske marihuane, piše CNN. Amandmani Zakonu o narkoticima tako dopuštaju uzgoj kanabisa za medicinske i znanstvene potrebe u toj zemlji. 

- Ovo je povijesni dan za Australiju i simpatizere ove odluke, koji su se dugo i snažno borili protiv stigme koja okružuje medicinski kanabis, tako da se bolesnike više ne tretira kao kriminalce - kazala je Sussan Ley, australska ministrica zdravstva.

- Ovo je dio slagalice koji nam je falio na putu ozdravljenja pacijenata, sada će pristup lokalno proizvedenom medicinskom kanabisu biti omogućen i u ljekarnama - dodala je.

Do odluke je došlo točno godinu dana nakon što je 25-godišnji Daniel Haslam izgubio život u borbi protiv raka crijeva. Haslam je koristio medicinsku marihuanu kako bi si olakšao osjećaj boli i mučnine. Preminuo je prošle veljače.

Njegova majka je pokrenula grupu Ujedinjeni u samilosti kako bi zagovarala medicinski kanabis te je inicirala peticiju da se kanabis legalizira.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03