Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

MK United Žepče na proslavi pete godišnjice Eurobiker Charity Croatia

bikeri zepce

Humanitarna bikerska udruga Eurobiker Charity Croatia 19. veljače 2015. je, u Donjoj Vrbi, proslavila petu obljetnicu rada. Kratkim programom članovi Udruge su podsjetili na svoje aktivnosti, najavili akcije koje planiraju za ovu godinu i podijelili zahvalnice zaslužnim članovima, te u svoje redove primili nove počasne članove.

Na svečanoj obljetnici nazočni su bili predsjednik organizacije Biker Brummi Hilfe Herman Munzell i njegova supruga Tina Munzell, te suradnik Mathias Werner, župan Danijel Marušić, gradonačelnik Nove Gradiške Željko Bigović, dogradonačelnik Slavonskog Broda Hrvoje Andrić, Ester i Stipo Grgić koji su od početka uključeni u humanitarneakcije Eurobikera, te počasni član Ratko Dragović Klek. Doktorica Vesna Bosanac, koja je također počasni član Udruge, zbog bolesti nije bila nazočna, ali je članovima Udruge prenijela svoje čestitke i zahvale na dosadašnjoj humanitarnoj pomoći za grad Vukovar.

Ovoj svečanoj obljetnici nazočili su i brojni prijatelji i suradnici na mnogim humanitarnim projektima – MK Galebi iz Šibenika, MK Omiški bajkeri, MK Vukovi iz Livna,  MK United Žepče, MK Cvelf iz Gunje, MK Vukovar MK Veterani Croatia,  MK Salines iz Tuzle i MK Gračanica. Nakon službenog dijela programa nastavljeno je druženje uz TS Zora i slavonske specijalitete.

Izvor: Radio Slavonija

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03