Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Posjet prijatelja i kolega iz Slovenije

KŠC "Don Bosco" 24.listopada tekuće godine su posjetili salezijanci iz Želimlja, zajedno sa svojim djelatnicima, koji djeluju u gimnaziji i internatu što ga vode slovenski salezijanci u Želimlju, blizu Ljubljane, javlja portal KŠC–a.

"Nakon kratke okrijepe razgledali su naš Centar. Iako su nastavili putovanje prema Sarajevu i Međugorju, naš Centar im je bio važna točka putovanja. Zbog toga su ostali u razgledanju više od dva sata. U to vrijeme detaljno smo obišli Centar i odgovarali na njihova pitanja. Ona su se ticala koliko života i rada u Centru, toliko i društvenih, političkih prilika pa sve do običnih tehničkih stvari koje se odnose na odgojni i školski proces, u Bosni i Hercegovini općenito, a posebno u našem Katoličkom školskom centru. Iako živimo u dvije različite države našli smo zajednički jezik oko školskih tema. U svom radu gosti iz Slovenije nalaze dosta poteškoća od strane države, koja pod posebnim povećalom prati njihov rad. To nam je poznato, iako su motivi različiti.

Bili su oduševljeni svime što su vidjeli, a osobito im se svidjela školska radionica i saznanje da naši učenici rade dosta praktičnih stvari koje im kasnije koriste u životu i radu. Nakon razgledavanja Centra posjetili smo zajedno svetište sv. Leopolda Mandića u Maglaju. To je bila prigoda da ih se bolje upozna sa stradanjima Hrvata na teritoriju Općine Žepče za vrijeme posljednjeg rata u Bosni i Hercegovini.

Nakon ugodnog druženja i ručka, prijatelji iz Slovenije nastavili su svoj put i pozvali nas da i mi posjetimo njihovu gimanaziju u Želimlju koja se može podičiti tradicijom od skoro četrdeset godina rada. U početku je to bilo naše sjemenište, a s dolaskom demokracije svoja su vrata otvorili svima koji su bili željni dobrog odgoja i kvalitetne naobrazbe", kaže se u ovoj vijesti iz KŠC "Don Bosco".

Posjetitelji iz Slovenije su još jedna od brojnih skupina koji svoju sliku o našemu gradu nose iz KŠC–a "Don Bosco". I redovito je za sve njih to prekrasna slika s istim takvim dojmovima koji će ih podsjećati na naš grad.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2