Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Prvi posjet djelatnika Zavoda za školstvo iz Mostara žepačkim školama

Od 15. do 17.listopada 2009. godine djelatnici Zavoda za školstvo iz Mostara boravili su u radnom posjetu Općini Žepče. Ovaj posjet je vezan za prelazak nadležnosti za područje osnovnog i srednjeg obrazovanja na Općinu Žepče. Podsjećamo da je odlukom Ustavnog suda FBiH (16.prosinca 2008.) školstvo i službeno 20.travnja tekuće godine iz nadležnosti županije prešlo na Općinu Žepče. Radi toga, Općina Žepče i Zavod za školstvo iz Mostara su sklopili ugovor o pedagoškom nadzoru škola koje izvode nastavu na hrvatskom jeziku, izvješćuje portal KŠC–a "Don Bosco".

Posjet djelatnika Zavoda za školstvo je poslužio za upoznavanje ustanova i osoba kojima će Zavod stručno pomagati i s kojima će surađivati. Radni tim Zavoda za školstvo iz Mostara sačinjavali su pedagoški savjetnici iz oblasti: razredne nastave, hrvatskog jezika i književnosti, engleskog jezika, matematike, povijesti, informatike i tehničke kulture, strukovnih sadržaja elektrotehnike i strojarstva, a predvodio ih je ravnatelj Zavoda Jago Musa. Opću gimnaziju i Tehničko–obrtničku školu KŠC–a "Don Bosco" Žepče posjetili su u petak, 16.listopada. Bili su to susreti puni kvalitetnih razgovora osoba koje povezuje isto životno poslanje na području odgoja i obrazovanja djece i mladeži.

KŠC "Don Bosco" bio je domaćin seminara koji su pedagoški savjetnici održali 17.listopada u obliku radionica za djelatnike škola općine Žepče.

Obrađene su sljedeće teme:

• HRVATSKI JEZIK I KNJIŽEVNOST – Suvremene metode u nastavi hrvatskog jezika, te ocjenjivanje i provjeravanje znanja učenika

• ENGLESKI JEZIK – Dealing with Difficulties

• POVIJEST – Provjeravanje znanja i sposobnosti učenika u nastavi povijesti

• MATEMATIKA – Ocjenjivanje u nastavi matematike

• INFORMATIKA, TEHNIČKA KULTURA I STRUKOVNI SADRŽAJI – rad stručnih aktiva, metodika nastave strukovnih predmeta, pripremanje nastavnika za nastavu.

O kvaliteti seminara i samih susreta s pedagoškim savjetnicima i ravnateljem Zavoda za školstvo iz Mostara najljepše su govorili sami učitelji i profesori ističući kako su to osobe koje stručno savjetuju i motiviraju za kvalitetniji rad i odgovorniji pristup poslu. Na samom početku seminara, sve sudionike su pozdravili načelnik Općine Mato Zovko i pomoćnik načelnika u odjelu za društvene djelatnosti Ilija Barešić.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2