Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Općina Žepče izdala Informativni bilten

U sklopu svečanog obilježavanja Dana općine Žepče, iz tiska je izašao prvi broj Informativnog biltena Općine Žepče. Bilten je izdan u tiražu od 1.000 primjeraka i besplatan je, izvješćuje portal Općine Žepče.

U uvodnoj riječi Općinski načelnik Mato Zovko naglasio je svrhu biltena: "Pored dvije radijske kuće (Radio Žepče i Radiopostaja Žepče) te službenih web stranica Općine Žepče (www.opcina–zepce.com), putem kojih se svakodnevno informirate o svim događanjima u općini, vjerujemo kako će posebno mjesto i značaj imati upravo ovaj bilten, kao važan faktor u razvoju i uspostavi komunikacije između lokalnih vlasti i građana. S obzirom da se radi o prvom broju, koji izlazi u povodu Dana Općine Žepče, pokušali smo riječju i slikom obuhvatiti neka najvažnija događanja u ovoj godini.

Informativni bilten Općine Žepče ima svrhu da aktivno sudjeluje u dijalogu i razmjeni informacija između lokalnih vlasti i građana. Iskreno vjerujemo kako će ova vid komunikacije s građanima rezultirati i većim povjerenjem građana u rad lokalne vlasti, te stvarati pozitivni imidž općine" istaknuo je načelnik Zovko.

Izdavač Informativnog biltena je Općina Žepče, a bilten će se izdavati najmanje dva puta godišnje. Glavni i odgovorni urednik biltena je Damir Jukić, a tehnički urednik Ivan Ćurić. Tisak i grafičku obradu vrši "COPY&DESIGN DINAMIK" Žepče.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2