don milan_2003

Ravnatelj KŠC-a Don Bosco Žepče don Milana Ivančevića uputio je danas poruku  svim učenicima, roditeljima i djelatnicima Centra.

U njoj ističe da smo svjesni da živimo povijesne dane i da pandemija koronavirusa zahvaća cijeli svijet, prenijela je Radiopostaja Žepče.

“Poštujte upute odgovornih tijela jer samo tako možemo smanjiti zlo. Iz Italije I Španjolske naša braća  nam javljaju veoma mučne stvari koje im se događaju jer građani nisu ozbiljno shvatili situaciju… Pozvani smo ovih dana misliti i moliti za medicinsko osoblje”, kazao je između ostalog ravnatelj KŠC-a.

“Molim vas, nemojte se ovih dana baviti samo sobom, već nađite načina kako biti povezani s onima koji su više ugroženi, sami, nemoćni… Izvrsna je prilika da sada pokažemo naše čovječnost…Pokušajte pratiti i duhovne sadržaje”, naglasio je don Milan.

Don Milan je posebno istaknuo da u ovim danima kada vjernici ne mogu doći na svete mise, pričest I ispovijed posebno njeguju u sebi  svetu želju za sakramentima.
Dodao je da su salezijanci na raspolaganju za duhovni razgovor i ispovijed po dogovoru uz uvažavanje svih propisanih mjera.

“Bog ne dopušta nevolje osim ako ima u planu mnogo veće dobro”, poručio je don Milan.

Cijeli razgovor poslušajte na linku https://www.youtube.com/watch?v=asxoWIq7_oA&;

Radiopostaja Žepče