25Jučer je u Gradskoj kavani Doma kulture Žepče, Općinski načelnik Mato Zovko upriličio tradicionalni "Božićno - novogodišnji prijam".

Svečanom prijamu nazočili predstavnicii federalne, županijske, zakonodavne i izvršne  vlasti, vijećnici Općinskog vijeća, ravnatelji  javnih ustanova i poduzeća,  ravnatelji škola, poduzetnici, te predstavnici vjerskog,  sportskog, kulturnog  i društvenog života općine Žepče.

Općinski načelnik Mato Zovko je prigodnim govorom otvorio prijam, pozdravivši sve prisutne. Naglasio je kako je najvažnije da je 2019. godina protekla mirno i stabilno. Zahvalio se svima na suradnji i na naporima koje svaki pojedinac čini i doprinosi u svojoj oblasti rada i djelovanja za dobrobit općine. Osvrnuo se i na božićno vrijeme uz poruku kako se za Božić javlja čežnja za novim početkom, čežnja za zavičajem i za blizinom čovjeka, te da se svi radujemo onima koji su posjetili rodni kraj. Svim katolicima je čestitao Božić, pravoslavcima nadolazeći Božić  te svima sretnu, mirnu i uspješnu Novu 2020 godinu.

Za glazbeni ugođaj kao i prethodnih godina bio je zaslužan žepački glazbenik Josip Tirić.