mnk zepce_20191209

NMK Žepče je u nedjelju 8. prosinca na gostovanju u Goraždu rezultatom 5:4 svladao NMK Drinu i tako pred sam kraj jesenskog dijela prvenstva ostvario važnu pobjedu. Iako se činilo da će vodstvo domaćina u 1. minuti pokolebati Žepčake, ono im je očito dalo dodatni motiv, pa oni uzvraćaju s tri uzastopna pogotka.

Ivan Martinović poravnava rezultat u 6. minuti, a pogocima u 11. i 21. minuti Igor Rašić preokreće na 3:1 za goste. Ubrzo potom Drina preko Raščića smanjuje vodstvo, a u 23. Jasmin Šutnić poravnava na 3:3. Ivan Martinović je u 36. munuti strijelac za ponovno vodstvo Žepča. Žepčaci po drugi put ne uspijevaju zadržati koncentraciju nakon postignutog pogotka i već u 37. minuti Muamer Adžem poravnava rezultat. Da sva tri boda ipak idu u Žepče, zaslužan je iskusni Nikola Tadić koji u samoj završnici susreta postavlja konačni rezultat Drina – Žepče 4:5.

Ovim pobjedom Žepčaci su se pozicionirali u sredini ljestvice. Trenutno sa 6 bodova zauzimaju 5. poziciju, a osim osvojenih bodova, ova utakmica im je vratila poljuljano samopouzdanje tako da u susret zadnjeg kola protiv NMK Lilium Doboj kod kuće ulaze kao apsolutni favoriti. Susret je na rasporedu narednog vikenda.

Postaja.ba (A.J.)