ugovori za_vodovode_12_04_2019Danas je općinski načelnik Mato Zovko potpisao ugovore o nastavku izgradnje vodovoda u naseljima Lug-Brankovići, Donja Ozimica i Begov Han s direktorima tvrtki "Hunes" Nesibom Husičićem i Tadić-Cop, Petrom Tadićem.

Potpisivanju ugovora je nazočio i pomoćnik općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Namik Maličbegović. Prema ugovorima, vrijednost radova na vodoopskrbi u naselju Begov Han iznosi 60.430,50 KM, dok je vrijednost ugovorenih radova na vodovodima u naseljima Lug-Brankovići i Donja Ozimica, 73.565 KM. Tvrtka "Hunes" izvodit će radove na novoj trasi snabdijevanja vodom u naseljenim mjestima u mjesnoj zajednici Begov Han, dok će tvrtka "Tadić-Cop" nastaviti s radovima na vodovodu u naseljima Lug-Brankovići i Donja Ozimica. Nadzor nad izvođenjem radova vršit će firma "PLATO" Žepče.
Financiranje je osigurano iz sredstava posebnih vodnih naknada za 2019, na temelju potpisanog sporazuma između Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Zeničko-dobojske županije i općine Žepče.