Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Preko 120 darovatelja u Žepču doniralo kosu za djecu oboljelu od raka

kosa 5Danas je u KŠC-u u Žepču održana humanitarna akcija doniranja kose za djecu koja su tijekom liječenja od raka ostala trajno ili privremeno bez kose.

Do 14:00 sati do kada je trajala akcija 120 darovatelja doniralo je kosu, nakon čega je akcija produžena i konačan broj darovatelja je 139. Mnogobrojni naši sugrađani odazvali su se akciji i tako svatko od njih pridodao po jednu kapljicu dobrote za hrabre mališane.
Jedna od djevojaka koja je danas održala svoje svjedočanstvo pored učenice KŠC-a Veronike Šumić je i Nejra Musić studentica treće godine psihologije, članica grupe Mladice. Nejra je s osamnaest godina saznala za dijagnozu raka koju je ostavila iza sebe i navela je da pored obitelji koja joj je bila oslonac,  mladenačka snaga i želja za životom nisu joj dopustili da poklekne na svom putu ka izlječenju. Kako kaže gubitak kose nije joj teško pao te i danas nakon izlječenja nosi kratku kosu kako bi se solidarizirala s drugima koji su oboljeli od raka.

Atifa Buldić Bešić predsjednica skupštine Udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka" kazala je da udruženje djeluje širom Bosne i Hercegovine a cilj je kroz sami projekt povezati sve dobre ljudi širom zemlje bez obzira na vjeru i naciju. Do sada je u sklopu akcije "Moja kosa tvoja kosa" širom BiH preko 3.000 donatora darovalo kosu i izrađeno je preko 30 perika.
Don Milan Ivančević naveo je da je zahvalan svima koji su sudjelovali u akciji i da je kao domaćin sretan što se na ovaj način iz Žepča poklanja komadić dobrote za one najmanje koji trpe.
Na samom početku današnje akcije prikazan je film "Velika bijela kuća" u kojemu mladi koji su preboljeli rak govore o svom iskustvu i putu ka izliječenu.

Podsjetimo na ideju da se akcija organizira u Žepču došla je profesorica KŠC-a Marica Jukić, zajedno s hrabrom učenicom KŠC-a Veronikom Šumić, članicom udruženja Mladice koja je iz borbe s rakom izašla kao pobjednica.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2