Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Roditelji iz Fatića pobijedili u borbi za prava svoje djece

fatici i_branosica

Roditelji djece iz Fatića i Branošice nakon petogodišnje borbe uspjeli su osigurati prijevoz do škole u Begovom Hanu za svoje osnovnoškolce. Nakon što su sredinom prošlog mjeseca odlučili da svoju djecu neće više u školu voziti vlastitim prijevozom, najčešće traktorima i moto kultivatorima, te da ih neće slati u školu dok se ne osigura adekvatan prijevoz za njih, Vlada ZDK je na danšnjoj sjednici odobrila novčana sredstva OŠ Begov Han za rješavanje ovog problema.

 

„U ovom trenutku kao roditelji smo presretni jer će naša djeca konačno moći normalno bez straha, kao i druga djeca širom BiH, pohađati svoju školu, učiti i družiti se sa drugom djecom. Kao roditelji ne želimo ovaj sretni trenutak kvariti prisjećanjem na loše stvarima kojih je u proteklih 5 godina borbe bilo i previše, a naročito u zadnja 3 mjeseca. Cilj nam je bio osigurati svojoj djeci uvjete kao što imaju i sva druga djeca diljem BiH i nismo se dali uvući ni u kakve političke igre.

Ovim putem se zahvaljujemo svim medijima, a pogotovo Radiopostaji Žepče i medijima i potralima koji su nas pratili i bili nam podrška u našem nastojanju, kaže se izmešu ostalog u priopćenju koje su objavili roditelji djece iz Fatića i Branošice.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2