Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

AUDIO: Maturanti Armin Čamo i Hašim Kapić u Žepču izgradili teretanu na otvorenom

2 Armin_i_Haim

Armin Čamo i Hašim Kapić iz Ozimice maturanti su SMŠ Žepče ekonomskog smjera, koji su izgradili park za vježbanje odnosno teretanu na otvorenom.

Park se nalazi kod dvorane SMŠ Žepče, iza stacionara Doma Zdravlj. Projekt izgradnje Armin i Hašim su realizirali preko fondacije Mozaik, a također podršku su dobili i od profesora SMŠ Žepče.

Za razliku od većine njihovih vršnjaka koji slobodno vrijeme provode u kafićima i na društvenim mrežama, ovi momci svaki slobodan trenutak koriste za street workout, koji treniraju već pet godina. Radi se o sportskoj disciplini koja je zapravo kombinacija atletike i gimnastike.

Na ideju za izgradnju parka na otvorenom došli su na natjecanjima u street workoutu u brojnim općinam u BiH, koje imaju ovakav park, nakon čega su odlučili da i Žepče dobije teretanu na otvorenom. Uz podršku profesora započeli su pisanje i realizaciju projekta, te je rezultat na kraju tu. Žepče danas zahvljajujući Arminu i Hašimu ima teretanu na otvorenom koja će služiti svima koji žele rekreativno trenirati. Navode da im je u planu i druga faza projekta, čime bi postigli da park za vježbanje bude atraktivnija i privuče veći broj ljubitelja zdravog načina života.

Cilj im je kako kažu pokazati da ulica ima dobre strane i da mladi na ulici mogu promovirati zdrav način života baš kao što to oni i ostali koji se bave ovim sportom rade.

Sama izgradnja parka za vježbanje realizirana je tijekom praktične nastave u SMŠ Žepče.

Razgovor poslušajte na linku ispod.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2