Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

MNK Žepče upisao prve ovosezonske bodove protiv MNK Iskra-Vrbas

MNK 11_18_19U nedjelju je MNK Žepče u dvorani KŠC-a rezultatom 7:6 upisao prve ovosezonske bodove protiv MNK Iskra-Vrbas.

Poslije prvobitnog ispitivanja snaga Žepče je preuzelo inicijativu i već u šestoj minuti Ilija Šimić pogađa prvi gol za MNK Žepče, a nedugo nakon toga precizni za Žepče bili su i Ivan Martinović, u osmoj i Nikola Tadić u devetoj minuti.  Igra se nakon toga otvara i iako su vratari s obje strane imali nekoliko dobrih obrana, do kraja poluvremena padaju golovi na obje strane. Prvi gol za MNK Iskra-Vrbas pogađa Irhan Smajić i smanjuje prednost Žepča na 3:1.

Do kraja prvog poluvremena Žepče pogađa protivničku mrežu još jednom a precizan je bio Ivan Martinović. S druge strane gosti su bili precizni dva puta, a strijelci su bili Tarik Futkur i Ahmet Fuka te se na odmor otišlo pri rezultatu 4:3 za Žepče.

U drugo poluvrijeme gosti ulaze bolje, i u samo par minuta Irhan Smajić okreće rezultat na 4:5. Nakon toga MNK Žepče uvodi vratara-igrača i rezultat se preokrenuo u korist domaćih. Do kraja igre gosti su se pokušali vratiti, dali su gol iz penala, ali dalje nisu mogli. Na kraju u susretu punom golova i preokreta Žepče odnosi pobjedu od 7:6.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2