Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Eksproprijacija za autocestu kroz Žepče: 10 do 40 KM po četvornom metru

Eksproprijacija za_autocestu_kroz_epeJavno poduzeće Autoceste Federacije BiH objavilo je početkom mjeseca javni poziv za vlasnike nekretnina u katastarskim općinama Žepče-van, Papratnica, Željezno polje i Želeća, da je pokrenut proces sporazumnog rješavanja stjecanja prava vlasništva nad nekretninama koje će se eksproprirati u svrhu izgradnje autoceste na koridoru 5C na području općine Žepče.

U sam proces eksproprijacije je uključena i općina Žepče gdje smo doznali da vlasnici nekretnina, ako to ne žele, ne moraju ići u sjedište Autocesta u Sarajevo jer se sporazum može realizirati i posredstvom općine Žepče. O načinu na koji se vrši eksproprijacija, cijenama i dosadašnjim iskustvima razgovarali smo  s pomoćnicom načelnika općine Žepče za graditeljstvo i prostorno uređenje Brigitom Lovrić i stručnom suradnicom za eksproprijaciju Janjom Pranjić.

 

Azem Zilić, šef službe za imovinsko pravne poslove Javnog poduzeća Autoceste Federacije BIH, dodatno je pojasnio cijeli proces eksproprijacije. Naglasio je da je cijena ekspropriranog poljoprivrednog zemljišta na području općine Žepče kreće u rasponu od 10 do 20 KM dok je cijena građevinskog od 30 do 40 KM po četvornom metru. U svakom slučaju procjena vrijednosti uključuje i eventualne nasade poljoprivrednih kultura, izvore vode i sve druge vrijednosti zemljišta tako da je većina vlasnika do sada ekspropriranih nekretnina zadovoljna.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2