Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Roditelji učenika iz Fatića uputili pismo načelniku Zovki

Mjestani Fatica_trae_prijevoz_za_uenikeMještani naselja Fatići u Begov Hanu uputili su dopis načelniku Općine Žepče Mati Zovki kojim traže njegovo uključivanje u rješavanje problema prijevoza svoje djece do Osnovne škole u Begov Hanu.

Roditelji su krajem prošlog mjeseca odredili i rok od 15 dana, nakon čeka, tvrde, da više svoju djecu neće slati u školu ukoliko im se ne osigura prijevoz. Budući da se taj rok bliži kraju, obratili su se i načelniku Zovki od kojeg traže sanaciju infrastrukture, odnosno puta u ovom zaseoku, kako bi prijevoznik mogao dolaziti po učenike.

Prema tvrdnjama roditelja, uprava OŠ “Begov Han“ uputila je i dopis resornom kantonalnom ministarstvu od kojeg se traži financiranje troškova prijevoza, ali odgovor još uvijek nije stigao.

"Nadležni  već godinama obećavaju da će riješiti problem, međutim do sada nema nikakvih reakcija od strane načelnika Općine Žepče i resornog ministarstva. Djeca putuju doslovno kroz divljinu, šumu, niz litice, a najveći problem su napadi čopora vukova, koji su svakodnevna prijetnja našoj djeci", ponovno ističu ogorčeni mještani Fatića.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2