Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

AUDIO: Svečano obilježen Dan općine Žepče

Mazar Cavara_i_IsakSvečanom sjednicom Općinskog vijeća jučer je obilježen Dan općine Žepče. Brojne goste iz zemlje i inozemstva pozdravili su predsjedavajući općinskog vijeća Muhamed Jusufović kao i načelnik Mato Zovko koji je u kratkim crtama predstavio sve projekte i aktivnosti koje je realizirala općina Žepče tijekom protekle godine.

Tradicionalno na ovoj svečanoj sjednici uručuju se i godišnja priznanja pojedincima i organizacijama koje su pružile potporu razvoju i promociji općine Žepče. Prema odluci općinskog vijeća, ove godine je to Agencija za vodno područje rijeke Save koja je financijski pomogla izgradnju obaloutvrde na rijeci Bosni.  Kao zahvalu za konstantnu potporu u građevinskom materijalu za izgradnju obiteljskih kuća, najviše godišnje priznanje općine Žepče je uručeno i Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske, čiji je tajnik Nikola Mažar također nazočio jučerašnjoj svečanosti.

U svoje ime te u ime predsjednika HNS-a Dragana Čovića, nazočne na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Žepče pozdravio je i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara koji je također uputio čestitku povodom dana općine svim građanima Žepča. U razgovoru za radiopostaju Žepče, predsjednik Čavara je istaknuo da aktualni sastav vlasti pokušava na sve moguće načine ublažiti negativne posljedice u zastoju formiranju nove vlade na razini Federacije BiH.

Arnel Isak, ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoliša Zeničko-dobojskog kantona, također je nazočio jučerašnjoj proslavi Dana općine Žepče. U razgovoru za naš radio govorio je o suradnji s općinom Žepče, te o projektima i planovima u svome ministarstvu. Posebno nas je zanimalo kako njegove kolege, kantonalni ministri, gledaju na njega kao najmlađeg u vladi.

Povodom dana općine Žepče, pohvalnice su jučer dobile mjesne zajednice sudionice projekta UNDP-a "Jačanje uloge MZ u BiH", Bistrica, Orahovica, Zenički Put, Ciglane, Gornja Ozimica i Vinište, kao i Nogometni klub "Žepče" povodom 100 godina postojanja kluba. Posebna zahvalnica zbog promoviranja međureligijske suradnje je uručena Izetu ef. Efendiću.

Proslava Dana općine Žepče je nastavljena sinoć u galeriji Ljerke Njerš otvaranjem izložba slika s 4. likovne kolonije Ismet Čahtarević, a ispred Doma kulture je održana i tradicionalna Ribarska večer koja je, unatoč hladnom vremenu, okupila brojne građane Žepče.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03