Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Općinu Žepče posjetio specijalni savjetnik generalnog tajnika UN-a za prevenciju genocida i šefica misije OSC-a u BiH

delegacija 2Danas su općinu Žepče posjetili Adama Dieng, specijalni savjetnik generalnog tajnika UN-a za prevenciju genocida u svijetu i nova šefica misije OSC-a u BiH Kathleen Kavalec.

Izaslanstvo se po dolasku u Žepče sastala s načelnikom Matom Zovko i predsjedavajućim Općinskog vijeća Muhamedom Jusufovićem, te predstavnicima Udruge civilnih žrtava rata. Izaslanstvo je po završetku sastanka položilo cvijeće na spomeniku civilnih žrtava rata.

Adama Dieng je pojasnio da današnja posjeta predstavlja podršku općini čije rukovodstvo radi na unapređenju obrazovanja, zajedničkog života, i zajedništvu sva tri naroda što bi trebao biti primjer svim liderima u BiH, te je ovom prilikom naglasio da se mir ne smije uzimati zdravo za gotovo.

Kathleen Kavalec, šefica misije OSC-a u BiH je iskazala zadovoljstvo što se danas nalazi u općini Žepče koja služi kao primjer svim zajednicama koje se suočavaju s podjelama i dodala da će OSC i u budućnosti pružati podršku općini Žepče.

Ovom prilikom načelnik  Mato Zovko je kazao da su tijekom sastanka predstavljeni kronološki svi događaji od rata, te izazovi koji su se od tada rješavali i konačno način na koji općina Žepče danas uspješno funkcionira, uz visoku razinu izgrađenosti međunacionalnih odnosa.

Izaslanstvo je tijekom današnjeg dana posjetilo i Glazbenu školu "Katarina Kosača Kotromanić" i sudjelovalo na koncertu učenika, s čime je i završena službena posjeta.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2