Ozlijeena osoba_u_tunjavi_u_Donjoj_GolubinjiU utorak u kasnim večernjim satima u Donjoj Golubinjoj došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom u kojoj su, pod utjecajem alkohola, sudjelovale četiri osobe iz Žepča.

Tom prilikom, osoba inicijala E.S. zadobila je teže tjelesne ozljede o čemu su službenici Policijske stanice Žepče načinili zapisnik o počinjenom kaznenom djelu koji će biti dostavljeno nadležnom tužiteljstvu.  

Tijekom jučerašnjeg dana, točno u podne,  dežurnoj službi Policijske stanice Žepče prijavljena je krađa prijenosnog računala u poslovnim prostorijama poduzeća "Sliško"  Žepče u Donjem Lugu.  "Od strane istražitelja Policijske stanice Žepče su poduzete mjere na provjeri navoda iz zaprimljene prijave,", doznajemo je na službenoj stranici Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko dobojskog kantona.

Također jučer u 16 sati i 30 minuta, na regionalnoj cesti Prnjavor-Novi Šeher, na području Crnog Vrha, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali teretno motorno vozilo marke "TAM"  kojim je upravljala osoba iz Žepča i biciklist iz Tešnja, koji je tom prilikom također zadobio teže tjelesne ozljede. Očevid su izvršili službenici Policijske stanice Tešanj.

postaja.ba