Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Gdje je točno završilo ucrvano meso u Žepču?

Gdje je_meso_u_Zepcu

Još uvijek se službeno ne zna kako i gdje je točno završilo ucrvano kurbansko meso koje je Javna ustanova "Dom za stara lica Zenica" pokušala uskladišti u Žepču.

Prema informacijama iz Kantonalne uprave za inspekcijske poslove to tek treba utvrditi kao i u kakvom je stanju meso koje se, navodno, još uvijek nalazi u hladnjači kod neimenovanog poduzeća u Žepču.

Kantonalni veterinarski inspektor Zeničko-dobojskog kantona je u srijedu, 18.09.2019. godine, izvršio inspekcijski nadzor u JU "Dom za stara lica Zenica" tijekom kojeg je utvrđeno da donirano kurbansko meso nije prošlo osnovnu veterinarsku kontrolu. Budući da je planirano stavljanje u promet, odnosno korištenje mesa za potrebe Doma za stara lica Zenica, radi se o potencijalno kaznenom djelu ugrožavanja ljudskog zdravlja tako da se u istragu uključilo i Kantonalno tužiteljstvo.

Tijekom provedenog nadzora, kantonalni veterinarski inspektor također nije mogao utvrditi jesu li točni medijski natpisi da je tona ucrvanog kurbanskog mesa bačena u rijeku kod Žepča kao ni to da su dvije tone zakopane u zemlju na lokalitetu Mošćanica kod Zenice. Iz Kantonalne uprave za inspekcijske poslove napominju da će, u svakom slučaju, inspekcijska kontrola ovog nesvakidašnjeg slučaja, uključujući i sve ono što se događalo u Žepču, biti nastavljena i u narednom periodu.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03