Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Predsjednik RK Žepče Ivo Klarić: U novu sezonu krećemo spremni

Ivo Klari_predsjednik_kluba

U nedjelju 22. rujna započet će nova natjecateljska sezona 1. rukometne lige FBiH a RK Žepče će biti domaćin Krajini iz Cazina. Susret se igra u KŠC-u Don Bosco u 16:00 sati.

„U novu sezonu ulazimo bez nekoliko igrača koji su klub napustili zbog prelaska u nove klubove ili odlaska na studije. Nama to nije ništa nove jer se s tim problemom susrećemo na početku svake sezone, ali nas istovremeno raduje jer naši igrači koji prelaze u druge klubove, uglavnom odlaze u klubove koji se bore u višem rangu natjecanje i u njima uspijevaju potvrditi svoj kvalitet, što je ujedno i priznanje našem radu,“ kazao je za radiopostaju Žepče predsjednik RK Žepče Ivo Klarić i dodaje:

„Tijekom ljeta naš mladi perspektivni Ante Dragičević je potpisao za premijerligaša RK Maglaj. Uvjeren sam da će Ante, kao i brojni naši igrači poput Sarajlića, Jozinovića, Barbarića, i u širim okvirima potvrditi svoj kvalitet. S Antom je u Maglaj prešao, odnosno vratio se u svoj matični klub, i Emir Bajraktarević koji je proteklih sezona bio jedan od nositelja naše igre. Obzirom da postoji pravna mogućnost, uspjeli smo s upravom RK Maglaj, s kojim imamo odličnu suradnju, dogovoriti pravo nastupa Dragičevića i za naš klub. Do sada smo na ovaj način koristili Stjepana Malbašića, ali od ove sezone on nastupa za zagrebačku Dubravu. Zbog fakultetskih obveza ostali smo bez Stjepan Keškić i Darko i Matijevića a u novu sezonu ulazimo i bez Tomislava Jukića koji je tijekom ljetne stanke teško ozlijedio ruku i morat ćemo pričekati njegov oporavak i povratak na teren. Poznajući Tomu, uvjeren sam da ćemo ga brzo vidjeti u ekipi u njegovom pravom izdanju.

Kao što sam već kazao, nama u klubu ovakva situacija nije ništa novo. Obzirom na kontinuirani rad s mlađim selekcijama, upražnjena mjesta popunit će naši mlađi igrači željni igre i dokazivanja. Poziciju na vratima od našeg iskusnog vratara Damira Ćoruše preuzimaju mladi Jakov Šumić i Damir Stanković, tako da će se Ćoruša moći više koncentrirati na trenerski rad u klubu. Tu su još Toni Knežević, Ante Klarić, Krešimir Ramljak, Franjo Ravnjak, Filip Ramljak, Marko Džambo, Alen Marković i David Đerek koji će činiti okosnicu ekipe. Obzirom da našim momcima nedostaje iskustva, pridružit će im se iskusni Slobodan Simić koji će svojom borbenošću i iskustvom upotpuniti momčad. Uz ove igrače, ne smijemo zaboraviti ni brojne članove mlađih selekcija koji su i do sada odlično koristili svaku priliku koju im je trener Bajraktarević pružao, kazao je za Radiopostaju Žepče predsjednik RK Žepče Ivo Klarić.

Napominjemo još da će zbog zatvaranja sportske dvorane u Zavidovićima, RK Krivaja koji nastupa u istom natjecanja, susret prvog kola protiv KR Gradačac igrati u dvorani KŠC-a Don Bosco u Žepču u srijedu 25. rujna u 20:00 sati.

Postaja.ba (A.J.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03