Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

AUDIO: Ivica Širić: "Pse napada vučica s mladuncima"

Pas Tornjak_u_LjeskoviciUnatoč tvrdnjama da je prilikom zadnjih napada na pse u Ljeskovici jedan vuk ranjen najnovije informacije ne govore tome u prilog.

Naime, tri jedinke vuka su primijećene preksinoć na području Divovih voda u Orahovici kada su u blizini vodovodnog rezervoara lovile divlju svinju, tvrdi očevidac Ivan Mijatović.

Inače, osim slučajeva u Gornjoj Lovnici i Ljeskovici, tijekom vikenda zabilježen je i napad na psa vlasnika Albina Šimića u Orahovici. Radi se o malom psu koji nije bio vezan i na sreću je preživio bliski susret s divljim zvijerima.

"Negov oštri lavež u nedjelju iza ponoći natjerao je suprugu i mene da pogledamo vani. Uključio sam svjetlo i svega 15-ak metara od kuće smo primijetili tri vuka. Jedan je bio velik, svjetlije dlake, a dva tamnija su bila manja. Bacio sam petarde koje sam imao u kući i oni su se razbježali. Pas je preživio, ali je sljedeće jutro teško hodao, šepajući na zadnje noge," rekao je Albin za Radiopostaju Žepče.

Sudeći po izjavama očevidaca, najmanje tri jedinke vuka su očigledno još uvijek u šumama na desnoj obali rijeke Bosne tako da se mogu očekivati novi napadi ovih divljih zvijeri koje su u posljednja tri tjedna u žepačkim selima izazvale pravi kaos.

O ovoj temi u Jutarnjem programu Radiopostaje Žepče je govorio i Ivica Širić, predsjednik Lovačkog društva Jeleč Žepče, koji je između ostalog rekao da je za napade na pse najvjerojatnije odgovorna vučica s mladuncima.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03