Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Udruga nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ na obljetnici u Đakovu

obljetnica akovo_2Izaslanstvo udruge nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ  predvođeno predsjednikom Draganom Jankom u nedjelju 15.09.2019  sudjelovalo je na proslavi 28. Obljetnice oslobađanja vojnih objekata na području Đakova i utemeljenje 122. Br. HV Đakovo, što je ujedno i nastavak suradnje između dvije udruge, koje su potpisale protokol o prijateljstvu  2017. godine.

Aktivnost je otpočela otvorenjem  izložbe ratnih fotografija "Đakovo u Domovinskom ratu", koju je pripremila  Udruga veterana 122. brigade HV-a svojom postavkom prikazuje  otpor hrvatskih branitelja Đakova na agresiju JNA.

Nakon toga proveden je niz aktivnosti  koja je otpočela  polaganja  vijenaca kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima Đakova i Đakovštine od strane velikog broja izaslanstava. Vijenac predsjednice RH položio je njezin izaslanik Ivan Krupec, izaslanik potpredsjednika Hrvatskog sabora i ministra obrane RH Damira Krstičevića, brigadir Stanko Paradžiković,  izaslanik ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda, general Vinko Vrbanac koji je ujedno predstavljao i izaslanstvo Hrvatskog generalskog zbora te Udruga veterana 122. br HV Đakovo, brigadir u mirovini Zvonimir Berc.

Potom je vijenac položio izaslanik župana Osječko – baranjske županije Ivana Anušića, brigadir Ante Blažević te delegacija Grada Đakova s gradonačelnikom Marinom Mandarićem i suradnicima zajedno s Odborom za branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata Grada Đakova. Vijenac je položilo i izaslanstvo  prijateljske Udruge  nositelja ratnih odličja HVO-a HB, Dragan Janko iz Žepča. Svijeće su zapalili i predstavnici vojske i policije te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Nakon polaganja vijenaca i svijeća prigodnu molitvu izrekao je vlč. Tomislav Ćorluka dok su Bećarine otpjevale hrvatsku himnu. U đakovačkoj katedrali služena je sveta misa za poginule i preminule hrvatske branitelje kao komemoracijom za poginule branitelje 122. brigade HV-a Đakovo. Aktivnost je okončana druženjem sudionika proslave uz prigodni program.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03