Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Vuk ranjen u novim napadima na pse u Žepču?

Ponovno napadnut_isti_pas_Milije_JugovicTijekom vikenda zabilježeni su novi napadi vukova na žepačkom području u kojima je u Gornjoj Lovnici raskomadan tornjak vlasnika Zvjezdana Martića.

Za razliku od ostalih slučajeva, ovaj pas nije bio vezan i nastradao je tijekom noći, s petka na subotu, dok je s vlasnikom čuvao polje kukuruza koje su uništavale divlje svinje. Nakon što je vidio da se pas ne vraća kući, Zvjezdan je krenuo u potragu te je u neposrednoj blizini svoje parcele koja se nalazi u samom selu pronašao ostatke nesretne životinje.

Dan poslije, tijekom napada na istog psa koji je prije dva tjedna zadobio ozljede u borbi s vukovima u Ljeskovici, vlasnik Mirko Jugović je uspio pucnjavom iz lovačkog oružja rastjerati krvoločne zvijeri.  I ovoga puta sve se odvijalo svega desetak metara od njegove obiteljske kuće odakle je Mirko i pucao a po preostalim tragovima dlake pretpostavlja se da je jedan vuk i pogođen. Upravo to jutro u nedjelju, Mirko se pripremao za hajku koju su na području Orahovice, Bistrice i Ljeskovice organizirali lovci žepačkog Lovačkog društva Jeleč čiji je i on član.

Opširnije o ovoj temi poslušajte sutra u Jutarnjem programu Radiopostaje Žepče u razgovoru s predsjednikom Lovačkog društva Jeleč Žepče, Ivicom Širićem.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03