Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

ARMANI CENTAR ŽEPČE - AKCIJSKI KATALOG ZA RUJAN

Armani akcije_nez_konkurencije

Dodijeljeni certifikati izvrsnosti za 6 žepačkih tvrtki

urueni certifikatiJučer su žepačkim tvrtkama Kamin studio, Aer transporti, Tonino-holz, Sinan-commerc, Bećirević i Hunes dodijeljeni certifikati bonitetne izvrsnosti na poslovnom susretu u Tešnju čiji je organizator Analitičko-bonitetna kuća Bisnode BH.

Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada, koji certificirana poduzeća svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, istovremeno ih stavljajući u ravnopravan položaj s tvrtkama iz EU, jer se pri ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i dokazani kriteriji.

Susret je održan u suradnji s općinama BEAR područja, Tešanj, Žepče i Teslić, a posvećen je bonitetno izvrsnim kompanijama kao najznačajnijim akterima razvoja gospodarske regije u kojoj posluju. Nakon obraćanja načelnika Mate Zovke, Milana Miličevića i Suada Huskića, otvorena je rasprava o razvojnoj inicijativi i COBEAR projektu, te su predstavljeni rezultati poslovanja tvrtki ovih općina. Predstavnici kuće Bisnode prikazali su rezultate poslovanja bonitetno izvrsnih kompanija ovog područja, s posebnim osvrtom na njihovo sudjelovanje u gospodarskom uspjehu i razvoju regije.

Inače, na BEAR području koje čine općine Žepče, Tešanj i Teslić bonitetno izvrsnih kompanija je 384, što je 36,5% od ukupnog broja aktivnih kompanija prema završnim računima za 2018. predatim nadležnim agencijama Ove kompanije ostvarile su više od 109 milijuna KM dobiti  i zapošljavaju skoro 14.000 radnika.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03