Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

AUDIO: Svjedoci i stručnjaci o napadu vukova u Žepču

Tomislav Spajic_clan_tima_za_monitoring_zvijeriUčestali napadi vučjeg čopora koji su rezultirali s tri nastradala kućna psa u posljednjih 10 dana su zabrinuli sve stanovnike Žepča. Krvavi pohod ovih divljih zvijeri preksinoć je nastavljen u Orahovici i odvijao se u ranim jutarnjim satima pored samih obiteljskih kuća.

Vidno potresena vlasnica nastradalog psa, Pava Lovrić, nije bila raspoložena za razgovor. Njezin susjed Marko Mijatović, koji je već imao bliske susrete s ovim zvijerima, pokazao nam je krvave tragove i ostatke kućnog ljubimca na livadi iznad kuće, a prizor je bio više nego šokantan.

Ekipa radiopostaje Žepče jučer je također bila u Donjoj Lovnici gdje su prije par dana vukovi pojeli psa Samira Bajrića u središtu ovog naselja i neposredno u blizini škole. U Orahovici i Donjoj Lovnici bio je i lovnik lovačkog društva Jeleč Žepče, Josip Trogrlić Dusa, koji je istaknuo da nema objašnjenja za ovo što se događa te da će lovci poduzeti sve mjere kako bi se ovi napadi zaustavili.

Odgovor na pitanje zašto se vukovi na žepačkom području ponašaju tako krvoločno smo potražili kod jedne od najkompetentnijih osoba u oblasti monitoringa velikih zvijeri. Žepčak Tomislav Spajić, doktor veterinarske medicine, već 5 godina je član grupe za monitoring velikih zvijeri u sklopu zagrebačke tvrtke Geonatura koja okuplja najveći tim stručnjaka za zaštitu prirode u Hrvatskoj a vjerojatno i u regiji.

Razgovor s gospodinom Spajićem poslušajte u tonskom zapisu, koji uključuje i razgovore sa svjedocima vučjih napada na prostoru Žepča i Zavidovića.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03