Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Bračni par Mulabdić iz Žepča "BH prvaci pčelarstva" za 2019.

Prvaci Brani_par_Mulabdi_iz_epaBračni par Nedžad i Sabaheta Mulabdić iz Opšenika kod Žepča dobitnici su plakete BH Pčelar 2019, godišnje nagrade istaknutim pčelarima i udruženjima za izuzetne uspjehe i promociju pčelarstva, nesebično dijeljenje znanja i ljubavi prema pčelama i prirodi, inovativna rješenja za dobru pčelarsku praksu i angažman u borbi za zdravlje pčela.

I ove godine nagrade koje dodjeljuje redakcija BH Pčelara, magazina za pčelare, zdravlje i ekologiju, bit će uručene tijekom tradicionalne sajamske priredbe "BEE FEST 2019" koja se od  9. do 12. rujna održava u Sarajevu. Riječ je najstarijem i najvećem sajmu pčelarstva i pčelarske opreme u Bosni i Hercegovini koji ove godine po 17. put prezentira proizvođače pčelarske opreme, obiteljska pčelarska gazdinstva i pčelara iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Prema riječima Samire Katice – Arnautović iz direkcije BEE FESTA, bez obzira na izuzetno tešku pčelarsku sezonu, i ove godine je veliki interes za ovu manifestaciju. Očekuje se stotinjak izlagača.

Osim Nedžada i Sabahete Mulabdić,  neformalni "BH prvaci pčelarstva", odnosno dobitnici ovogodišnje plakete BH Pčelar, su i Dino Haračić iz Sarajeva, Bojan Nešković iz Bijeljine, Pčelarska obitelj Bauk iz Drvara i Elvir Šehić iz Bihaća.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03