Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

ARMANI CENTAR ŽEPČE - AKCIJSKI KATALOG ZA RUJAN

Armani akcije_nez_konkurencije

Održane 6. Dječije sportske igre Općine Žepče

igre 1Jučer su u organizaciji mjesne zajednice Zenički put a uz potporu  Općinskog načelnika  Žepča Mate Zovke i drugih pokrovitelja i sponzora održane 6. dječje sportske  igre u malom nogometu i odbojci na pijesku pod nazivom "Vratimo osmijeh".

Ove godine  igre su  okupile preko 150 mališana iz 7 mjesnih zajednica općine Žepče i to Opšenik, Ravne, Bistrica, Ciglane, Gornja Ozimica, Preko i domaćin MZ Zenički put.  U ime domaćina, predsjednik zbora Dragan Janko i predsjednik mjesne zajednice Zenički Put Alija Kahriman pozdravili su sudionike igara, dok je Načelnik Zovko  u svome govoru podržao nastavak ove manifestacije i naredne godine uz tendenciju porasta broja mjesnih zajednica koje će sudjelovati na igrama.

Nakon cjelodnevnih nadmetanja u  turniru u malom nogometu prvo mjesto je osvojila MZ Bistrica, drugo MZ Ravne  a treći su bili mališani iz MZ Zenički put. Za najboljeg  igrač turnira je proglašen Ivan Katić iz  Bistrice,  najbolji strijelac je bio Zerin Mehić iz MZ Zenički put a najbolji golman Matej Banović iz MZ Bistrica. U odbojci na pijesku najbolje su bile djevojke iz MZ Zenički put, dok je drugo mjesto zauzela MZ Ravne. Predstavnici mjesne zajednice Zenički Put zahvaljuju donatorima, predstavnicima mjesnih zajednica koje su sudjelovale na igrama kao i svim građanima koji su svojim dolaskom na igre podržali ovakav vid druženja djece.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03