Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Predsjednica RH Grabar-Kitarović danas u Komušini

kolinda grabar_kitarovic_12Kolinda Grabar-Kitarović posjetit će danas središnje Gospino svetište Vrhbosanske nadbiskupije u Komušini, priopćeno je na službenoj internet stranici Predsjednice Republike Hrvatske.

Predsjednica će u 18:00 sati nazočiti Svetoj misi uočnici u Župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije koju će predvoditi kardinal Vinko Puljić. Ovo je prvo javno pojavljivanje Kolinde Grabar-Kitarović nakon proslave Oluje i nakon što je objavila kandidaturu za novi predsjednički mandat.

Uoči sutrašnje proslave blagdana i patrona Velike Gospe u Komušini i na Kondžilu, Čudotvorna slika Gospe Komušanske bit će izložena u kapelici ispred crkve, te će hodočasnici imati prigodu pred njom izreći svoje molitve, kao i mogućnost za ispovijed.

Svečana Sveta misa slavit će se sutra na Kondžilu u 11 sati a predvodit će je pomoćni biskup vrhbosanski dr. Pero Sudar. Slika Gospe Komušanske će se u Procesiji iznijeti na Kondžilo a sami obredi počet će u 9 sati u župnoj crkvi uvodnim molitvama i formiranjem kolone, te iznošenjem slike.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03