Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Humanitarci iz Žepča obnovili kuću ugroženoj obitelji u Zavidovićima

Halima KaremicHumanitarna organizacija "Osmijeh Begov Han" iz Žepča ovog Bajrama je obradovala socijalno ugroženu obitelj Halime Jarčević iz Gornjih Kovača kod Zavidovića, čija je obiteljska kuća totalno je uništena u nevremenu 2017. godine, izvijestila je BHRT.

Da nevolja bude veća, njen sin Denis tada se razbolio i, kako kaže, bili su prinuđeni da spavaju u oštećenoj kući i da se pokrivaju najlonima. Jarčeviće su u njihovoj nesreći zaboravili svi. U pomoć im je pritekla humanitarna organizacija “Osmjeh" iz Žepča zahvaljujući kojoj su i dobili krov nad glavom.

“Lijepo je, čisto je, sve je to ekstra, ali ne mogu još da shvatim da je ovo moje, vjerujte mi da ne mogu da shvatim da je moje”, izjavila je za BHRT Halima Jarčević.  “Ja bih se najviše zahvalio Emini Kamerić i ljudima koji su mi izgradili ovu kuću i krov nad glavom”, dodao je nje sin Denis.

Za humanitarnu organizaciju "Osmijeh" nije bilo dvojbe da li treba pomoći ovoj obitelji. Novi kat kuće je izgrađen, krov postavljen, a nakon toga uređena je i namještena unutrašnjost objekta.

“Mene to motivira toliko da ja ne mogu odustati dok ja to ne dadnem sav svoj maksimum, dok ja to sve ne uradim onako kako bi ja to željela i kad vidim da sam uspjela u tome i da su oni zadovoljni da su presretni, jednostavno želim da vidim taj osmijeh, ne tugu u njihovim očima", kazala je za BHRT Emina Kamerić ispred HO "Osmjeh Begov Han".

Osmijeh i sreća na licima Jarčevića mogli su se vidjeti i ovog Bajrama. Sretni su bili ne samo što imaju gdje da dočekaju goste, nego i što su, kako kažu, u Humanitarnoj organizaciji "Osmijeh" iz Žepča dobili toliko željene iskrene prijatelje.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2