Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

UNRO HVO Žepče Usora Vareš druga na "Pekijadi" u Varešu

Pekijada Ocevija_2019Na "Pekijadi - Oćevija 2019“ koja je održana tijekom proteklog vikenda ekipa Udruge nositelja ratnih odličja HVO Žepče Usora Vareš osvojila je drugo mjesto, ponovivši tako prošlogodišnji uspjeh na ovom međunarodnom natjecanju u pripremi jela ispod peke koje se već četvrte godine održava u Oćeviji kod Vareša.

Na natjecanju su sudjelovale 24 ekipe a od toga 9 iz Hrvatske 3 iz Srbije  i 12 iz različitih gradova Bosne i Hercegovine. U glavnoj kategoriji u pripreme peke, prema ocjeni stručnog žirija, prvo mjesto je osvojila ekipa "Buble-Duble" iz Zagreba, dok je treću nagradu osvojila je ekipa „Nova Gajdobra“ iz Bačke Palanke u Srbiji. Najbolje dekoriran stol imala je ekipa "Birc“ iz Požege u Hrvatskoj dok je za najbolje dekorirani tanjur proglašen onaj ekipe "Mesnica Franjić" iz Vareša.

Osim peka, mnogobrojni posjetitelji su mogli uživati u raznim vareškim delicijama a mogli su za sebe odabrati i nešto od mnoštva različitih domaćih suvenira. Zanimljivo je istaknuti da su kovači iz Oćevije iskovali do sada najveću peku koja može nahraniti oko stotinu ljudi.

"Pekijadu" je službeno je otvorio načelnik općine Vareš Zdravko Marošević a u zabavnom dijelu manifestacije nastupio je glazbeni sastav "Besane noći" iz Ilijaša kao i mladi vareški tamburaši.  

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03