Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

ARMANI CENTAR ŽEPČE - AKCIJSKI KATALOG ZA RUJAN

Armani akcije_nez_konkurencije

Program proslava Velike Gospe u Komušini i na Kondžilu

kondzilo 2019

Program proslave Velike Gospe u Komušini i na Kondžilu, središnjem Gospinom svetištu Vrhbosanske nadbiskupije, započinje 10. kolovoza kada se slavi Dan posvete crkve i Dan povratka u Konušinu. Sveta misa slavit će se u 11 sati, a u 19 sati upriličit će se Križni put na Kondžilo.

Narednog dana, u nedjelju 11. kolovoza, obilježit će se Dan poginulih branitelja kada će biti i blagoslov, te svečano otvaranje Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata. Svetu misu za poginule i umrle branitelje u crkvi Uznesenja BDM u 11 sati predvodit će uzoriti kardinal Vinko Puljić. Nakon mise, u 12:30 kardinal će blagosloviti Spomen park te će uslijediti paljenje svijeća i polaganje vijenaca. U 13 sati održat će se svečana akademija u znak sjećanja na poginule i stradale branitelje HVO-a, te od 14 sati domjenak i druženje okupljenih ispred župne crkve. Tijekom svete mise u 11 sati, ujedno će se slaviti i prvi dan trodnevne priprave za patron, blagdan Velike Gospe.

12. kolovoza, na drugi dan trodnevnice, Sveta misa slavit će se u 18 sati. Na treći dan trodnevnice, 13. kolovoza slavit će se Sveta misa u 11 sati koju će predvoditi mons. dr Pero Sudar. Biskup Sudar će tijekom mise krizmanicima udijeliti i sakrament Krizme.

Misu uočnicu 14. kolovoza u 18 sati predvodit će kardinal Vinko Puljić. Već od 15 sati čudotvorna slika Gospe Komušanske bit će izložena u kapelici ispred crkve, te će hodočasnici imati prigodu pred njom izreći svoje molitve, kao i mogućnost za ispovijed.

Na sam blagdan patrona, 15. kolovoza, svečana Sveta misa slavit će se na Kondžilu u 11 sati a predvodit će je pomoćni biskup vrhbosanski dr. Pero Sudar. Slika Gospe Komušanske će se u Procesiji iznijeti na Kondžilo a sami obredi počet će u 9 sati u župnoj crkvi uvodnim molitvama i formiranjem kolone, te iznošenjem slike. Hodočasnicima će već od 7:30 za sakrament ispovijedi biti na raspolaganju brojni svećenici.

Postaja.ba (A.J.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03