Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

ARMANI CENTAR ŽEPČE - AKCIJSKI KATALOG ZA RUJAN

Armani akcije_nez_konkurencije

Izetbegović: Prioritet nam je autocesta Žepče - Tuzla

Bakir Izezbegovic_autocesta_Zepce_Tuzla

U svome govoru na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora, predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović je izjavio kako je u ovom mandatu prioritet izgradnja autoceste Žepče - Tuzla.

"Na samitu lidera Zapadnog Balkana kome je prisustvovao premijer Zvizdić Bosni i Hercegovini je odobreno dodatnih 96,8 milijuna Eura grant sredstava za tri dionice autoceste na potezu između Zenice i Doboja. Prioritet u ovom mandatu mora biti izgradnja autoputa od Žepča ka Tuzli, a zatim ka Brčkom. Ovaj projekt će vjerojatno biti rađen u sklopu autocesta Sarajevo – Beograd uz pomoć Turske vlade kao partnera, ali ne treba čekati na ugovor s Turskom stranom, već krenuti odmah s radovima na projektiranju i eksproprijaciji vlastitim sredstvima," naglasio je Izetbegović u svome govoru.

Podsjećamo da je na Samitu lidera zapadnog Balkana održanog u poljskom Poznanju početkom ovog mjeseca BiH dobila blizu milijun eura donatorskih sredstava za tri projekta na koridoru autoceste V-c , uključujući 58 milijuna eura za dionice Zenica sjever-Žepče jug i Žepče jug-Doboj. 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03