Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

U naletu vlaka u Žepču poginula ženska osoba

Vlak nesreca_u_ZepcuU naletu vlaka sinoć je u Žepču smrtno stradala ženska osoba, inicijala Z.G. rođena 1950 godine i nastanjena kod željezničke stanice, doznajemo iz Policijske uprave Žepče.

"Sinoć iza pola noći smo dobili dojavu strojovođe vlaka koji se kretao iz pravca Doboja prema Zenici da je u Žepču pored željezničke pruge uočio tijelo. Izlaskom na lice mjesta smo utvrdili da se radi o ženskoj osobi, inicijala Z.G., rođena 1950 godine s mjestom prebivališta u Žepču" izjavio je za Radiopostaju Žepče načelnik Policijske uprave Žepče Vladimir Jozinović.

"Kontaktirali smo vlakove koji su prolazili ranije a kod nastradale smo pronašli račune od kupovine oko 21 sat.  Budući da je stanovala kod željezničke stanice, pretpostavljamo da se krećući kući prugom sklonila od jednog vlaka na drugi kolosijek upravo u momentu kada je naišao drugi vlak," rekao je Jozinović.

"U posljednje vrijeme u Žepču bilježimo više smrtno stradalih od vlaka nego u cestovnom prometu. Ovo je već treća osoba smrtno stradala u željezničkoj nesreći u posljednje dvije godine u Žepču, dok je u prometu za isti period poginula jedna osoba," upozorio je na kraju načelnik Policijske uprave Žepče.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2