Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Održana Javna rasprava o nacrtu Plana upravljanja okolišem za projekt navodnjavanja

Javna rasprava_na_Plan_upravljanja_okolisem_za_projekt_navodnjavanjaDana je u Žepču održana je Javna rasprava o nacrtu Plana upravljanja okolišem za područja Lupoglav i Bistrica polje u Općini Žepče u okviru "Projekta navodnjavanja u BiH“ koji implementira Federalno Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Projekt financira Vlada FBiH preko kreditne linije Svjetske banke. Direktor jedinice za realizaciju projekata Federalnog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Alojz Dunđer je istaknuo da je ovo treća faza projekta u koju je ušla Općina Žepče.

Tijekom Javne rasprave prezentiran je cilj projekta i nacrt Plana upravljanja okolišem, uključujući pregled zakonskih propisa  i potreba za dozvolama,  te opis prijedloga novog sustava navodnjavanja i odvodnje uz povijesni prikaz poljoprivredne proizvodnje kao i karakteristika zemljišta na projektnim lokacijama. Prezentiran je i okvirni pregled parcela na kojima su projektirani elementi sustava za navodnjavanje, te utjecaji na riječni podsliv, šume, vodne resurse i zrak, kao i na zahtjevi Svjetske banke u vezi si postupcima izuzimanja nekretnina u FBiH.

Na Javnoj raspravi su između ostalih  sudjelovali i predstavnici općine Žepče na čelu s načelnikom Matom Zovko i federalni ministar Ministarstva prostornog uređenja Josip Martić.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03