Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Objavljen natječaj za dodjelu javnih priznanja Zeničko-dobojskog kantona

grada vlada_zdkOdbor za javna priznanja Zeničko-dobojskog kantona objavio je jučer u dnevnoj štampi i na službenoj internet – stranici www.zdk.ba Javni natječaj za dodjelu javnih priznanja ZDK-a, i to Povelje Kantona i Plakete Kantona, koja se dodjeljuju povodom 29. kolovoza Dana Zeničko-dobojskog kantona.

Povelja Kantona dodjeljuje se stranim državljanima koji su se istakli naročitim zaslugama u davanju podrške pravednoj borbi za obranu Bosne i Hercegovine od agresije, razvijanju međunarodne suradnje, razvijanju međuljudskih odnosa na načelima solidarnosti, humanosti i toleranciji među ljudima različite nacije, vjere, kulture i dr.

Plaketa Kantona dodjeljuje se kao priznanje fizičkim licima, privrednim društvima, ustanovama, vjerskim zajednicama, udruženjima građana ili drugim pravnim subjektima za doprinos razvoju Kantona u oblasti gospodarstva, znanosti, medicine, sporta, društvenih djelatnosti i umjetnosti.

Pravo predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja imaju građani, jedinice lokalne samouprave, poduzeća, ustanove, političke organizacije, udruženja građana, fondacije i drugi organi i organizacije.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja dostaviti Odboru za javna priznanja ZDK, zaključno s danom 22.07.2019. godine.

Integralni tekst javnog natječaja možete pogledati na službenoj internet – stranici Zeničko-dobojskog kantona – www.zdk.ba.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03