Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Geomedia uvjerljiva u skupini C turnira Ivan Rakitić

Ekipa Geomedija_na_turniru_Ivan_RakiticNa tradicionalnom malonogometnom turniru Ivan Rakitić u Ponijevu sinoć su igrane utakmice skupine C.

U prvom susretu ekipa Geomedia je pokazala iskustvo i znanje u igranju s golman-igračem te uvjerljivo slavila protiv ekipe Armani rezultatom 8:2. U nastavku turnira, mladi i perspektivni malonogometaši Motela California pobijedili su Tonino Holz 5:1, ali protiv iskusne ekipe Geomedia su izgubili  rezultatom 7:3. U četvrtoj utakmici večeri,  Armani   je rezultatom 5:2 svladao Tonino Holz, koji također nije uspio pružiti veći otpor Geomediji te su izgubili  4:1 u utakmici vez većeg rezultatskog značaja.

Najzanimljivija utakmica večeri je bila između ekipa Motel California i Armani jer je i jednim i drugim bila potrebna pobjeda za plasman u četvrtfinale. Utakmicu su bolje otvorili malonogometaši Motel California te su poveli 2:0, rezultata s kojim se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu Armani postiže gol, da bi odmah nakon jedne minute Motel California povećao vodstvo na 3:1. Tada ekipa Armani uzima time-out i kreće igru s golman igračem te smanjuje na 3:2. I kada su svi očekivali da će se  utakmica završiti s tim rezultatom Armani koristi neiskustvo mladih igrača Californije koji 10 sekundi prije kraja primaju zgoditak za izjednačenja 3:3.  U izvođenju penala ekipa Armani je sačuvala psihološku prednost te je slavila pobjedu, drugo mjesto u skupini i prolaz u četvrtfinale.

Turnir Ivan Rakitić 2019. se nastavlja večeras u 19:00 sati utakmicama skupine D.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03