DSC 9091Danas su općinski načelnik Mato Zovko i direktor poduzeća „Tadić Cop“ , Pero Tadić, potpisali Ugovor o izvođenju građevinskih radova na projektu „Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu“.

Ukupna vrijednost cjelokupnog projekta je oko 460.000, 00 KM, od čega je Nogometni savez putem međunarodnih organizacija UEFA/FIFA osigurao iznos od 260.000,00 KM, dok je Općina Žepče uložila 200.000,00 KM. Cilj ovog projekta je unapređenje infrastrukture za razvoj omladinskog nogometa, odnosno izgradnja terena s umjetnom travom, na lokaciji pomoćnog terena Nogometnog kluba Žepče. Izvođač radova se prema Ugovoru obvezao izvesti pripremne i zemljane radove, drenažne radove, radove na izradi podloge za umjetnu travu i postavku zaštitne mreže. Općina Žepče će izvođaču radova za obavljeni posao isplatiti iznos od 127.070,00 KM.

Prema potpisanom ugovoru, 30 dana od završetka radova na pripremi podloge, Nogometni savez BIH će izvršiti montažu umjetne trave. Općina Žepče je do sada osigurala projektnu dokumentaciju i ispunile sve uvjete prema uputama Nogometnog saveza BiH i dobavljača umjetne trave i to sukladno uvjetima i rokovima ugovora koji su općinski načelnik Mato Zovko i generalni tajnik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Adnan Džemidžić, potpisali su 29. siječnja 2019.godine.