Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Žanin Pavlović iz Žepča finalistica svjetskog natjecanja Lice godine

Zanin Pavlovic_Lice_godine_finalisticaŽanin Pavlović iz Žepča je proteklog vikenda u Dubrovniku uspjela izboriti nastup na svjetskom finalu natjecanja Lice Godine – The Look of TheYear.

Dubrovčanin Marko Kriste, organizator i vlasnik licence ovog projekta za cijelu regiju, uz pomoć žirija odabrao je pet finalistica koje će se boriti na ovoj prestižnoj i najdugovječnijoj modnoj manifestaciji koja postoji još od 1983 godine. Osim Žanin, odabrane su i Laura Lendić iz Dubrovnika, Mia Kitarović iz Šibenika, Daria Hajdukov iz Tuzle i Nikolina Gutar iz Pala. "Spoj ljepote, pameti i osobnosti uz ostale kriterije određuje konačnu odluku u odabiru finalistica", ističu u direkciji ovog natjecanja. Do kolovoza ove godine odredit će se država u kojoj će se održati svjetsko natjecanje.

lice-godine 2019

Inače, Lice Godine – The Look of The Year Fashion Award je izravna linija između onih koji stvaraju modu i umjetnost te onih koji je promoviraju i onih koji je nose kao profesiju. Također, ova je nagrada zajednička poveznica Cindy Crawford, Vanesse Incontrade, Nine Morić, Ines Sastre, Natashe Stefanenko, Gisele Bundchen, Linde Evangeliste jer su one svoju karijeru započele upravo zahvaljujući ovoj manifestaciji kojoj je glavno sjedište inače u Milanu. Lice Godine osnovano je 1983. godine te je ubrzo postalo međunarodno natjecanje koje svake godine diktira standarde stila, ljepote i osobnosti budućih vrhunskih modela u svijetu. Izbor finalista Lice Godine – The Look of the Year započinje castingom širom svijeta, gdje se oko 350.000 djevojaka u dobi od 16 do 22 godine bore za sudjelovanje u ovome projektu. Iz cijeloga svijeta izabrano je 50 kandidata koji dalje sudjeluju na međunarodnom finalu.

postaja.ba / dubrovnikportal.com

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03