Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

ARMANI CENTAR ŽEPČE - AKCIJSKI KATALOG ZA RUJAN

Armani akcije_nez_konkurencije

Zašto su radari bili na nenajavljenim lokacijama?

Policijska kontrola_u_Ozimici

Prema uputama iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, tijekom protekla četiri dana su provedene posebne kontrole brzine vozila mobilnim radarima na općinskim i regionalnim cestama, te bliže urbanim i općinskim središtima.

Osim u Žepču, ovakve provjere su provedene i u općinama Maglaj, Doboj Jug, Usora i Tešanj dok su ranije najavljene kontrole brzine vozila na magistralnoj cesti M-17 stavljene van snage, odgovorili su nam u Policijskoj upravi Žepče na pitanje zašto su radari tijekom proteklih dana radari bili na lokacijama suprotno od najavljenih.

O ovim promjenama BIHAMK, mediji a niti Radiopostaja Žepče nisu informirani tako da su u protekla četiri dana objavljenje pogrešne informacije, na čemu se iskreno ispričavamo.

Prema istim uputama iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, najavljene kontrole brzine vozila se danas nastavljaju prema uobičajenom rasporedu.

Istovremeno, Policijska Uprava Žepča će, prema obećanjima načelnika Vladimira Jozinovića, sve informacije o promjenama u najavljenim radarskim kontrolama ubuduće dostavljati izravno lokalnim medijima u Žepču.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03