Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

Novinarskoj sekciji SMŠ Žepče donirana oprema za tiskanje

IMG 5Učenici zajedničke novinarske sekcije Srednje mješovite škole Žepče otiskali su prvi broj Školskih novina zahvaljujući opremi za tisak koju je ovoj školi donirala Misija OSCE-a u BiH.

Školske novine su prvi zajednički projekt novinarske sekcije od 20-tak učenika koji pohađanju nastavu po bosanskom i hrvatskom planu i programu. Sama sekcija je nastala kao odraz želja za interakcijom, suradnjom i zajedničkim projektima svih učenika škole, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost. Zajednički tiskane novine će samo još više ojačati međunacionalnu suradnju tako da je ovu zajedničku inicijativu učenika Srednje mješovite škole Žepče podržala i Misija OSCE-a za BiH kupovinom neophodne opreme u vrijednosti od 2500 KM. Donacija se sastoji od štampača koji mogu tiskati na papir većih formata, ali i na tekstil, tako da će opremu također koristiti i učenici tekstilne i struke za web dizajnera.

"Zahvaljujemo Misiji OSCE-a u BiH na vrijednoj donaciji koja će dodatno poboljšati kvalitetu obrazovanja u našoj školi," ističu članovi novinarske sekcije koju vode profesori informatike Sanela Mirvić i Robert Vrbić.

Inače, Misija OSCE-a u BiH konstantno podržava i, u okviru svojih mogućnosti, financijski podupire i mnoge druge projekte koji se baziraju na suradnji učenika različitih nacionalnih i vjerskih pripadnosti na području općina Žepče, Maglaj i Zavidovići.

Postaja.ba (D.Š.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03