Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

Održana akcija čišćenja obale rijeke Bosne

akcija 10

Danas je u sklopu projekta "Rad nas spaja" u Žepču održana akcija čišćenja obale rijeke Bosne u kojoj je sudjelovalo je četrdesetak srednjoškolaca 1. i 2. razreda agroturističkog smjera i poljoprivredni tehničari fitofarmaceuti kao i volonteri Crvenog križa Žepče.

Koordinatorica projekta Maja Spajić je navela da je cilj osigurati mladim uvjete za zajedničko druženje i usvajanje novih znanja i vještina koje će im koristiti u budućnosti. Pored toga, neformalna skupina profesora KŠC-a Don Bosco i učenici žele poručiti da zajedničkim angažmanom mogu pridonijeti napretku lokalne zajednice.

Nakon akcije čišćenja obale rijek Bosne prema riječima koordinatorice u planu je izgradnja mini – botaničkog vrta – Vrt mira s ljekovitim biljem, gdje će učenici provoditi slobodno vrijem ali uz pomoć profesora usvajati znanja i vještine o načinima prerade ljekovitog bilja u gotove prirodne proizvode (meleme, sapune, balzame i sl.) Posljednja aktivnost u okviru projekta „Rad nas spaja“ bit će upoznavanje kulture i tradicije bosansko-hercegovačkih naroda kroz održavanje kulturne manifestacije „Okusi tradicije“, a cilj manifestacije je kreiranje poželjnog ambijenta za zajedničko druženje mladih bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost.

Današnju akciju je organizirala neformalna skupina profesora KŠC-a Don Bosco, a održava se u sklopu projekta "Rad nas spaja" koji je podržan od strane USAD-ovog projekta Pro Budućnost. Projekt provodi američka humanitarna organizacija Catholic Relief Services (CRS).

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03