Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

NK Žepče deložiran iz klupske zgrade

Nogometni klub_Zepce_deloziran

Nogometni klub Žepče uputio je danas putem svoje Facebook stranice dramatično priopćenje koje vam prenosimo u cijelosti:

"Naš nogometni klub posljednjih dana proživljava teške trenutke. Prisiljeni smo napustiti klupsku zgradu u kojoj su se nalazile svlačionice, ostava, prostorije uprave kluba, te su sve stvari do 01.06.2019. iznesene iz zgrade i premještene pod istočnu tribinu stadiona. Klub je tako na svoj stoti rođendan postao beskućnik. Prostorije ispod tribine stadiona nemaju vodu, struju i grijanje, te nisu spremne za korištenje.

Apeliramo na sve koji su u mogućnosti pružiti nam pomoć da nam se obrate, jer naš klub ne može funkcionirati bez osnovnih uvjeta. Bit ćemo uskraćeni za licencu, kako seniorska ekipa tako i omladinske ekipe, jer su svima potrebne funkcionalne svlačionice da bi se odigravale utakmice, a ne želimo da naša prva ekipa i veliki broj djece koji trenira u našem klubu preko noći završi na ulici," kaže se na kraju ovog priopćenja.

Pokušali smo doznati više informacija od predsjednika Nogometnog kluba Žepče Miroslava Ilića koji nam je u telefonskom razgovoru rekao da će sutra izdati i posebno službeno priopćenje u svezi ove deložacije iz klupske zgrade.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03