Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

Općina Žepče objavila informaciju o sanaciji nakon nepogode

P 1Obillne padaline u ponedjeljak prouzročile su brojne štete na infrastrukturi Općini Žepče, osobito u mjesnim zajednicama Ljubatovići, Lug-Brankovići i Čusto Brdo gdje se izlila rijeka Liješnica. Nakon obilaska terena, Općina Žepče je angažirala strojeve i mehanizaciju na sanaciji u mjestima koja su najviše pogođena te o tome objavila informaciju na svojoj internet stranici koju prenosimo u cijelosti.

"U MZ Lug Brankovići pristupilo se saniranju puta u Pavinom Brdu, saniranju puta u naselju Radići, sklanjanju zemlje s puta na Gradini i popravljanje bankina na putu prema Radunicama. Radovi se izvode i u Čustom Brdu, Ponijevu kod škole, te Lovnici. U svrhu osiguranja što bolje prohodnosti prema Raduničkoj cesti intervenirala je i Vatrogasna postrojba Općine Žepče.

Sva pogođena mjesta su evidentirana i bit će sanirana kroz naredno razdoblje ,sukladno procjenama i prioritetima. Potrebna saniranja izvodit će poduzeća ugovorena od strane Općine Žepče. Za sada se radi na rješavanju najugroženijih dijelova, puteva koji su neprohodni i gdje je prekinuta putna komunikacija s dijelom naseljenih mjesta.

Najveća tragedija za našu općinu dogodila se u Begovom Hanu, gdje je šestogodišnji dječak Ibrahim Mešeljević pao u nabujalu vodu i za kojim još uvijek traje potraga. Danas 16.05.2019. godine, općinski načelnik Mato Zovko je posjetio Begov Han i obiteljsku kuću gdje je razgovarao s rodbinom o potencijalnoj pomoći jer su roditelji u bolnici.

Predstavnici UNDP-a su jučer kontaktirali Općinu Žepče i izrazili spremnost za pružanje eventualne pomoći, pripćila je jučer na svojoj internet stranici Općina Žepče.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03