Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

AUDIO: O jučerašnjoj nepogodi govore Robert Bošnjak, Anto Miličević, Mario Blaškan

Sanacija puta_u_Lug_Branovicima_nakon_napogodeLug-Brankovići je jedna od teže stradalih mjesnih zajednica u jučerašnjim vremenskim neprilikama u općini Žepče. O štetama i reakcijama službenih osoba kao i žitelja ovog mjesne zajednice govorio je njen predsjednik Robert Bošnjak.

O situaciji na ovom pogođenom području razgovarali smo i s Mariom Blaškanom upraviteljem centra Fis Vitez, poslovna jedinica Brankovići Žepče. Iako je ovaj poslovni objekt jučer bio u potpunosti okružen vodom, štete ipak nije bilo i danas je nastavio s normalnim radom.

Rijeka Liješnica je počinila i materijalnu štetu u poduzeću Budo Export Novi Šeher, u čijim proizvodnim pogonima je voda dosegla razinu 30 do 40 cm. Tijekom noći glavne prometnice su raščišćene, ali mnoge lokalne s još uvijek prekidu. Podvožnjak na ulazu u Žepče od jutros je prohodan.

Prema informacijama ravnatelja Osnovne škole Fra Grga Martić Ozimica, u jučerašnjoj nepogodi nabujala rijeka Liješnica je poplavila Područnu školu u Čustom Brdu, a teško je oštećen i pristupni put do Područne škole Ponijevo, u koju voda na sreću nije ušla. Štete tek treba procijeniti a kada će se nastaviti redovna nastava još uvijek nije poznato, naglasio je ravnatelj Bilonić.

Osobito teško stanje u mjesnoj zajednici Čusto Brdo je bilo u zaseoku Milićevići koje je odsječeno zbog uništenog puta. O tome za radiopostaju Žepče govori Anto Miličević, predsjednik Mjesne zajednice Čusto Brdo. Prema zadnjim informacijama, mehanizacije Civilne zaštite je stigla na ovo područje i trenutno radi na sanaciji puta za Miličeviće.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03