Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

Žepačka domaćinstava će plaćati 24 KM u mjestima koja imaju javnu rasvjetu

24 KM_komunalne_naknadeNa adrese građana općine Žepče ovih dana su stigla prva rješenja za plaćanje komunalne naknade u iznosu od 24 KM godišnje po domaćinstvu.

Općina Žepče do kraja lipnja planira isporučiti rješenja za sva domaćinstva u onim mjesnim zajednicama koja posjeduju javnu rasvjetu, priopćio nam je pomoćnik općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Namik Malićbegović.

Prema njegovim riječima građani mjesnih zajednica koji nemaju javnu rasvjetu za sada nisu obvezni plaćati ovu naknadu, ali će se prikupljena sredstva jednim dijelom utrošiti i na unapređenje lokalne infrastrukture u mjesnim zajednicama koje trenutno nisu obuhvaćene ovom pristojbom.

Osim toga sredstva komunalne naknade će se iskoristiti i u svrhu  odvođenja atmosferskih voda, održavanja čistoće na javnim površinama i gradskim ulicama, održavanja javnih površina i javne rasvjete, obavljanja kafilerijskih usluga, dekoriranja grada, održavanja javnih slavina, fontana, toaleta, satova, spomenika i prateće infrastrukture u urbanom dijelu grada, zbrinjavanja komunalnog otpada nastalog u okviru djelatnosti zajedničke komunalne potrošnje, čišćenja i razgrtanja snijega i leda s javnih gradskih površina i lokalnih cesta.

Rjesenje o_komunalnoj_naknadi_24_KM

Prema riječima gospodina Namika Maličbegovića općina Žepče  je  posljednja u kantonu koja je uvela komunalne naknade za domaćinstva. Odluka o zajedničkoj komunalnoj naknadi utvrđena je na općinskom vijeću još 2005. a ista je do sada primjenjivana samo na poslovne subjekte.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03