Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Sve spremno za 6. Međunarodni turnir Rukomet u srcu Zavidovići Žepče Maglaj

Sastanak u_Zepcu_Rukomet_u_srcu_2019U okviru aktivnosti organizacije 6. Međunarodnog rukometnog turnira Rukomet u srcu Zavidovići Žepče Maglaj jučer je održan redoviti sastanak načelnika općina  s članovima organizacijskog odbora ove manifestacije. Ove godine domaćin sastanku bio je načelnik opčine Žepče Mato Zovko.

Nazočan je bio i načelnik općine Zavidovići Hašim Mujanović dok je maglajski načelnik Mirsad Mahmutagić iz zdravsvenih razloga bio spriječen. Na sastanku na kojem su načelnici informirani o tijeku organizacije i usklađen raspored preostalih aktivnosti sudjelovali su i predstavnici Ženskog rukometnog kluba Krivaja Zavidovići Kemal Terzić i Ajdin Bukvić jer se ove godine po prvi put organiziraju natjecanja i u ženskoj konkurenciji. Ispred muškog rukometnog kluba Krivaja nazočili su predsjednik kluba Rifat Delić, Adnan Mesić i jedan od glavnih nositelja cjelokupne organizacije turnira Haris Galijašević, iz RK Maglaj Ismir Brkić i Senad Suljaković a Ivo Klarić, predsjednik, i Josip Klarić nazočni su bili u ime RK Žepče.

Kako je za Radiopostaju Žepče istaknuo Haris Galijašević, obzirom na veliko dosadašnje organizacijsko iskustvo, same pripreme se odvijaju u skladu s previđenim planom i u završnoj su fazi aktivnosti. Svečano otvaranje turnira bit će u sportskoj dvorani u Maglaju u petak 26. travnja a završna ceremonija održat će se u Žepču u nedjelju 28. Točna satnica još nije definirana  a bit će usklađenja s terminima dolaska ekipa. Na turniru će sudjelovati oko 40 ekipa iz 18 klubova među koje ubrajamo i reprezentaciju Crne Gore. Preko 900  natjecatelja, većinom dječaka  ali ove godine i djevojčica, rođenih od 2002. do 2006. godine u sportskim dvoranama u Zavidovićima, Žepču i Maglaju odigrat će 90 utakmica ali se i družiti i stjecati nova prijateljstva.

Obzirom na veliki broj prijava nismo još sastavili konačni popis sudionika. Uglavnom radi se o oko 40 ekipa iz Slovenije Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine a svakako se nadamo i gostima iz Mađerske. Riječ je europskom rukometnom divu Veszpremu a od zvučnijih imena tu su uz klubove iz BiH još PPD Zagreb, beogradski Partizan i Slovenaški Jeruzalem iz Ormoža i Škofija Loka, Lovćen, Meković i drugi. U ženskoj konkurenciji imat ćemo 6 ekipa a konačan popis bit će poznat u narednih nekoliko dana.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03