Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

Kapetan Azota: Uz pomoć navijača pobjeđujemo Žepče

Azot porucio_da_ce_pobijediti_ZepceOvoga vikenda na programu su mečevi 21. kola druge lige FBiH-centar, a koji nam donose par neizvjesnih i zanimljivih mečeva. Jedan od njih igra se u nedjelju od 16 sati u Vitkovićima, gdje ekipa Atota dočekuje zahuktalu i nepobjedivu ekipu Žepča, prenosi portal tekma.ba

Naime, domaća ekipa bori se za bijeg iz opasne zone ispadanja, dok gosti u svih 5 proljetnih kola igraju velemajstorski, ostvarivši sve pobjede i najuspješnija su ekipa u nastavku prvenstva. Trenutno zauzimaju 2. mjesto s 38 osvojenih bodova.

Vrlo važan meč za oba tima. Azot koji ima samo 15 bodova, nalazi se na 13. poziciji na tablici i u ovom meču jednostavno mora tražiti bodove spasa. Ali kako to ostvariti na travnjaku protiv gostiju, koje maestralno predvodi sjajni trener Damir Hadžić, a čije broje brane vrsni nogometaši: Trogrlić, Martinović, Tadić, Omerdić, Jorgić, Jurić sigurno da gosti ne dolaze na rafting niz Drinu, nego će sve učiniti da svoj pobjednički niz nastave.

Nogomet tablica_20_koloZanimanje za meč u samim Vitkovićima, ali i okolnim mjestima Goražde, Ustikolina, Foča je veliko i očekuje se masa svijeta i „butiku nogometa“ u Vitkovićima. Svi u taboru Azota svjesni su težine zadatka koji ih u nedjelju čeka, ali i važnosti meča za domaćine i sigurno da u ovom meču moraju dati svoj maksimum znanja, borbenosti, htijenja u pokušaju da ostvare „zlata“ vrijedan trijumf. Kapetan ekipe, iskusni Almin Isaković u ime suigrača pred ovaj veoma važan meč za Azot, rekao nam je sljedeće:

”Svi u klubu, od igrača, trenera, uprave, navijača smo svjesni težine zadatka koji nas čeka u nedjelju protiv Žepča. Susret dočekujemo u kompletnom sastavu, osim povrijeđenog Bezdroba, i sigurno da je to vrlo bitno u ovom susretu. U ovoj utakmici samo nam tri boda dolaze u obzir, jer svaki drugi rezultat nas dovodi u veoma tešku situaciju. Mislim da su momci svjesni situacije u kojoj se nalazimo i da u nedjelju neće izostati borbenost i maksimalno zalaganje. Ekipa Žepča je protivnik za svaki respekt, što pokazuju njihovi rezultati, ali mislim da će šef Dževad Odžak i trener Sead Gabela osujetiti njihove planove na taktičko tehničkom planu, s nama igračima (Prolaz, Korjenić, Dučić, Džankić, Begović, Racaj…).

Pozvao bi naše vjerne navijače, popularne „ Nitrogence“ da budu uz nas,da nas bodre svih 90 minuta meča, a mi ćemo im se revanširati dobrom igrom i nadam se važnom pobjedom. Opet kažem da dajem ulogu favorita ekipi iz Žepča, a bodovi nek ostanu u Vitkovićima”, izjavio je Isaković za portal tekma.ba

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03